DOLLY PARTON – THE HEART BEHIND THE BOOBS

Speelperiode: oktober - november 2017
In de voorstelling wordt de koningin van de countrymuziek geëerd door een unieke verzameling Nederlandse topmuzikanten. Een sprankelende show over geloof, hoop, verlies, succes en een adembenemende verzameling van haar beste liedjes. Een meeslepende vertelling over de grootste vakvrouw die de Amerikaanse popmuziek ooit voortbracht. Kijk mee achter die boezem naar het met Country liefde gevulde hart van Dolly Parton.

 


STEPHANIE STRUIJK

Speelperiode: oktober / december 2017
Van de Amerikaanse highway via een Drentse keukentafel naar de intimiteit van het theater. Singer-songwriter Stephanie Struijk, voorheen bekend onder de naam Stevie Ann, vertelt in haar nieuwe voorstelling over de muzikale reis door Amerika die ze ondernam met de Drentse troubadour Daniël Lohues, met wie ze tijdens hun reis iedere dag een nieuwe song schreef. Ze verhaalt over kleine geluksmomentjes, ellenlange gesprekken over Neil Young en bier drinken in slaperige stadjes!

 


TRIJNTJE OOSTERHUIS

Speelperiode: Kerst - december 2017
“December is een feestmaand die voor mij altijd een geweldige sfeer met zich meebrengt, een mooi moment om dit samen met mijn publiek te beleven,” vertelt Trijntje. “Het is geweldig om in de Amerikaanse traditie, zoals Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra en Stevie Wonder dat ook deden, kerstsongs te mogen zingen. Het wordt een soulvolle kerstavond”.

Bekijk de video

 


FUSE

Speelperiode: februari - mei 2018
Het ensemble dat iedere zondagmiddag als huisband van Podium Witteman op tv is timmert flink aan de weg. Zo is deze maand hun debuutalbum Studio uitgebracht en staan er voor het komend voorjaar een tournee gepland. Een nieuwe voorstelling staat voor het voorjaar van 2018.

Bekijk de video

 


DANIËL LOHUES - nieuwe voorstelling

Speelperiode: februari - juni 2018
Traditiegetrouw gaat Daniël Lohues op tournee nadat hij in februari een nieuw album heeft uitgebracht. De troubadour uit Drenthe weet ieder theaterseizoen steeds meer harten te veroveren. Heb je eenmaal een voorstelling van Daniël gezien dan ben je verkocht.