FUSE

Speelperiode: februari - mei 2019
In hun rol van huisband bij Podium Witteman en dankzij DWDD heeft Fuse zich de afgelopen jaren flink in de kijker gespeeld. In een bezetting van strijkkwartet, contrabas en percussie brengt Fuse een bijzondere mix ten gehore van klassieke muziek, jazz, pop en improvisatie.


ALAIN CLARK

Speelperiode: maart - mei 2019
Alain Clark: Zanger, gitarist, componist, producer en vooral muzikant in hart en nieren. Met hits als ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘Back In My World’ in zijn achterzak is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Met zijn onlangs verschenen nieuwe album 'Bad Therapy' brengt hij een frisse mix van soul, R&B, rock-and-roll en pop ten gehore!


LISA LOIS – Sings Adele

Speelperiode: 1 oktober - 30 december 2018
Na een uiterst succesvolle uitverkochte tournee langs de Nederlandse poppodia zal Lisa Lois met haar 'Lisa Lois Sings Adele' tour dit najaar ook volop te zien zijn in de theaters. Tijdens deze voorstelling brengt de zangeres samen een 6-koppige band een bijzondere ode aan de Britse ster Adele.


DI-RECT

Speelperiode: 16 februari - 30 april 2019
DI-RECT is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. Al ruim 15 jaar spelen ze alle poppodia in Nederland plat en staan ze voor uitverkochte zalen. Met als hoogtepunt hun show in AFAS Live, jl. oktober, voor 5000 bezoekers. Met hun nieuwe album 'Rolling With The Punches' heeft DI-RECT zichzelf volledig in het nieuw gestoken. De sound is dansbaar, opzwepend en klinkt alsof je er live bij bent. De oude soul en funk spat er werkelijk vanaf. Na een uiterst succesvolle uitverkochte tour langs de poppodia, zal DI-RECT nu (na lange tijd) ook weer in de theaters te zien zijn.


JACQUELINE GOVAERT

Speelperiode: 1 november – 31 december 2018
'Lighthearted Years', het ijzersterke nieuwe, 3e soloalbum van zangeres Jacqueline Goveart (Krezip) is sprankelend, diepgravend en goudeerlijk. Centraal staat de liefde: grote onvoorwaardelijke liefde. Met een uitverkochte clubtour langs de Nederlandse poppodia op zak, zal Jacqueline met haar gloednieuwe voorstelling volgend seizoen ook te zien zijn in de theaters.

STEPHANIE STRUIJK

Speelperiode februari - mei 2019
Singer-songwriter Stephanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann, is terug met nieuwe muziek! Recent bracht ze de nieuwe EP ‘Daar’ uit. Stephanie schreef de nieuwe liedjes samen met Daniël Lohues. In tegenstelling tot haar vorige album, dat tijdens een roadtrip door Amerika tot stand kwam, schreef ze haar nieuwe album dichter bij huis.

REEDS VOLGEBOEKT
MISS MONTREAL RACOON FREEK VONK
Speelperiode:
maart – juni 2019
Speelperiode:
oktober - december 2018
Speelperiode:
mei - juni 2018